top of page

Opleidingen Keepersacademie

 

 

 

 

 

Opnieuw inschrijven vooraf aan iedere opleiding is verplicht. Je kunt je alleen opgeven voor een opleiding als je de voorgaande opleiding met goed resultaat hebt afgerond. 

Basis opleiding

 

De basis opleiding is de opleiding waarmee je begint. 
 

Deze opleiding, met techniek als thema, geeft de keeper meer inzicht in het keepersvak. Iedere training wordt opgestart met loop- en coördinatie-training. Deze loopvormen zijn specifiek gericht op keepers en vinden plaats met en zonder bal. Kernpunt binnen de basis opleiding is het positie kiezen. Daarnaast wordt er binnen deze opleiding aandacht gegeven aan de diverse vangtechnieken, maken de keepers kennis met het belang van voeding en wordt er wekelijks afgesloten met een leuke, maar zeker leerzame spelvorm.

 

De basis opleiding wordt op zondag gegeven van 9:40 - 11:30 uur; dit betreft 20 minuten theorie en voorbereiding, gevolgd door een training van 90 minuten. 
De basis opleiding duurt 10 weken en start op: n.t.b.

Vervolgens 10 weken aaneengesloten.
Er zijn 2 inhaaldagen voor gemiste trainingen. * (onder voorbehoud van wijzigingen) 


De kosten van deze opleiding zijn €199. Dit is incl. een basis opleiding studie-werkboek en een Keepersacademie keepersset (keepersshirt, broek en kousen)

Gevorderden opleiding

 

Deelname aan de gevorderden opleiding kan als de basis opleiding is afgerond.

De gevorderden opleiding, waar techniek en tactiek het thema zijn, geeft de keeper meer inzicht in het keepersvak. Iedere training wordt opgestart met loop- en coördinatie-training. Deze loopvormen zijn specifiek gericht op keepers en vinden plaats met en zonder bal. Kernpunt binnen de gevorderden opleiding is het positie kiezen met tactische inzichten. Daarnaast wordt er ook binnen deze opleiding aandacht gegeven aan de diverse vangtechnieken, maken de keepers kennis met het belang van voeding, en wordt er wekelijks afgesloten worden met een leuke, maar zeker leerzame spelvorm.

 

De gevorderden opleiding wordt op zondag gegeven van 9:40 - 11:30 uur; dit betreft 20 minuten theorie en voorbereiding, gevolgd door een training van 90 minuten. 

De gevorderden opleiding duurt 10 weken en start op: n.t.b.

Vervolgens 10 weken aaneengesloten.
Er zijn 2 inhaaldagen voor gemiste trainingen. * (onder voorbehoud van wijzigingen)

 

De kosten van deze opleiding zijn €199. Dit is incl. een gevorderden opleiding studie-werkboek.

Topkeeper opleiding

 

Deelname aan de topkeeper opleiding kan als alle voorgaande opleidingen met goed resultaat zijn behaald.

Kernpunt binnen deze opleiding gericht op techniek en tactiek is het positie kiezen, de afstand met de laatste linie en het verleggen van het spel. Daarnaast wordt er een eigen inbreng van de deelnemende keepers verwacht. Zij kunnen in overleg met de keeperstrainer "keepersproblemen"  inbrengen en vervolgens gaan trainen.  

 

De topkeeper opleiding wordt op zondag gegeven van 9:40 - 11:30 uur; dit betreft

10 minuten  voorbereiding, gevolgd door een training van 1u : 40 minuten. 

De topkeeper opleidingen worden 1 keer per 2 weken gegeven en zijn gelijktijdig met de basis, en de gevorderden opleiding. 
 

De topkeeper is tevens bedoeld om keeperstrainingen te kunnen blijven volgen bij de Keepersacademie! Je kunt altijd door blijven gaan, instappen kan op ieder gewenst moment als de overige opleidingen van de Keeperscademie plaatsvinden.

 

De kosten van deze opleiding zijn €249 voor 12 trainingen. 

bottom of page